Valencia CF19 octubre 2019

Un bon Valencia CF suma un valuós punt en el Metropolitano (1-1)

El gol de Parejo en el 82’ després d'un gran llançament de falta empata un partit en el qual l'equip va competir fins al final

Puntazo del Valencia CF en la seua visita al Wanda Metropolità. El conjunt de Celades va competir des del principi fins al final de la trobada i malgrat que no va tindre sort en les accions clau del partit, com per exemple un penal assenyalat pel VAR després de mans de Cheryshev i un mà a mà del rus que es va estavellar contra el travesser, va aconseguir empatar gràcies a un extraordinari llançament de falta de Parejo en un tram final en el qual el va tindre contra les cordes a l'Atlètic i a punt va estar de voltejar el resultat. Oblak, en els últims minuts, va evitar que el 1-2 pujara al marcador. El conjunt valencianista aconsegueix amb aquest resultat un empat de prestigi en el Wanda Metropolità i suma, d'esta manera, el seu cinqué partit consecutiu sense perdre en LaLiga.

Els primers minuts del partit van contrastar a un Valencia CF ferm, amb molta personalitat, sòlid arrere, robant pilotes en camp contrari, estrenyent en accions d'estratègia i combinant per a crear perill, especialment per banda dreta, on Ferran Torres i Wass avisaven amb insistència a Mario Hermoso. L'extrem de Foios, precisament, protagonitzava una de les accions més clares en un centre des de l'esquerra que no va aconseguir cabotejar per centímetres després d'avançar-se al zaguero blanc-i-vermell. Els de Simeone responien en un intercanvi de colps en el qual Cheryshev, aprofitant una pèrdua de Thomas en tres quarts de camp, va posar a prova a Oblak amb un tret sec de la frontal.

La jugada que va decantar la balança en favor del conjunt local, no obstant això, va passar pel VAR, que assenyalava penal per mans de Cheryshev després d'un centre de Morata. Diego Costa no va fallar davant Cillessen i l'Atlètic es posava per davant en el minut 35 de partit. Anar per darrere del conjunt blanc-i-vermell en el marcador mai és una bona notícia i és que són especialistes a no encaixar gols. Després del descans, Cheryshev va tindre en les seues botes la jugada clau del partit. Corria el minut 52 de la trobada quan Maxi, després d'una bona assistència de Parejo en profunditat, guanyava la posició amb el cos a Giménez i servia en safata un pas al punt de penal perquè el rus afusellara a Oblak.

El seu tret, una vegada superat el portera eslové, ho va escopir el travesser. No donava crèdit Cheryshev, esbalaïsc en els instants posteriors a la jugada, i és que el Valencia CF feia mèrits per a tornar a ficar-se en el partit. L'Atlètic va perdre a Joao Félix després d'una torsió de turmell i en el 80’, finalment, va arribar l'anhelat empat per part del Valencia CF. Dani Parejo clavava en l'esquadra amb un excel·lent llançament de falta directa. Sumava el seu cinqué gol en la temporada i uns instants després, Oblak li va negar el sisé amb una mà duríssima a baix com a resposta a un tret des de la frontal. El Valencia CF es quedava a punt de voltejar el marcador i aconseguir la seua primera victòria en el Wanda Metropolità.

FITXA TÈCNICA

1. Atlètic de Madrid: Oblak, Arias, Felipe, Giménez, Bell (Renan Lodi, 54’), Koke, Thomas (Lemar, 54’), Joao Félix, Saúl, Diego Costa, Morata (Marcos Llorente, 68’).

1. Valencia CF: Cillessen, Wass, Gabriel Paulista, Garay, Jaume Costa, Coquelin, Kondogbia (Gameiro, 65’), Parell, Ferran Torres (Carlos Soler, 71’), Cheryshev (Kang In, 77’) i Maxi Gómez.

Gols: 1-0 Diego Costa (p.), 36’; 1-1 Parejo (82’).

Àrbitre: Corder Vega (C. Càntabre). Va amonestar a Thomas, Cheryshev, Joao Félix i va expulsar a Kang In.

Incidències: Partit de la novena jornada de LaLiga, disputat en el Wanda Metropolità.